anno 2023

Kalender

8/9 Retreat at Home - Autumn Sessions

14/9 Yogakurs - Åre Fjällsätra & online

26/9-3/10 Mallorca - Yoga Sunshine Stories

Välkommen till en vecka fylld av kontraster, där stillhet möter utmaningar och där Du får utforska balansen mellan kropp, själ och andetag. Under veckan får du känna av yogans djup och bredd genom allt från meditation och andningsmedvetenhet, värmande morgonflöden, svettiga vinyasaklasser samt även lugn och läkande Yoga Nidra och Yinyoga i skuggan under palmerna. Alla klasser kommer att hållas utomhus.

Det här är resan för dig som vill investera i din fysiska och mentala hälsa. Du är sugen på att få både återhämtning och fysisk träning och vill avsluta sommaren med en boost. På tidigare resor har flera rest på egen hand och uppskattat både tid och utrymme att vara själv men samtidigt ha möjlighet till sällskap under frukost och middagar som vi äter gemensamt. Efter resan får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med hemma.

Läs mer här

1/10 Seasons of You - 21 dagar

Seasons of You är ett digitalt program med daglig guidning. Programmet pågår under 21 dagar.

Varje morgon får du ett sms som innehåller en reflektionsövning, skrivuppgift, meditation, yoga eller breathwork. Detta kräver 15 minuters tid av dig varje dag*. Se det som en investering i den längsta relation du någonsin kommer ha – den med dig själv. 

Läs mer här

13/10 - 15/10 Ulvön - Yoga island Stories

Det här är helgen för dig som vill investera i ditt fysiska och mentala välmående. Du är sugen på att känna både kraft och stillhet i kroppen och är nyfiken på att få tid med dig själv, att hinna tänka klart en tanke och fullt ut känna dina känslor. 

Du tar båten ut till Ulvön på fredagen och har möjlighet att checka in din mobiltelefon vid ankomst till hotellet. Under lördagen varvas yogaklasser med tid i tystnad. Tid som du spenderar som du önskar, på en vandring eller löptur runt på ön, med att läsa en bra bok framför brasan eller i din fluffiga hotellsäng. Maten som serveras på Ulvön är en anledning till att många besöker platsen.

Den är både utsökt, vackert komponerad och lagad med lokala råvaror. Allt under helgen syftar till att boosta dig med näring. Både maten, naturen som omger platsen, värdskapet och yogaklasserna som Therese håller i. Så att du lämnar ön påfylld och redo att möta våren och sommaren. Efter helgen får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med när du kommer hem.

Läs mer här

 • Kurser i Åre & online

  Jag erbjuder kurser på Åre Fjällsätra samt online. Nytt för hösten är en hybridkurs där du har 9 tillfällen på plats och 3 tillfällen online.

  Läs mer 
 • Retreat at Home

  Retreat at Home är ditt digitala retreat som du själv skapar hemma. Det är konceptet för dig som vill möta dig själv genom yogan och för sig som inte har tid eller möjlighet att åka iväg på ett retreat. Du får förinspelade klasser, spellistor med musik samt en manual med inspiration och lägger sedan upp ditt retreat som du vill.

  Retreat at Home kommer ut 4 gånger per år och inspireras av våra årstider.

  Läs mer 
 • Seasons of You

  Seasons of You som kommer ut i januari, maj och september varje år. Det är ett program av daglig guidning som stärker till självledarskap genom reflektioner, skrivuppgifter, yoga, breathwork och meditation. Du får ett sms varje morgon och den uppgiften är tillgänglig i 24 h.

  Läs mer 
 • 13-15/10 Ulvön

 • 12/5-19/5 Cypern - FULLBOKAD

 • 26/9-3/10 Mallorca

Boka mig

Jag erbjuder klasser och föreläsningar på event och träningshelger. Tidigare uppdragsgivare har varit Yoga Games, Workout Åre, 3T Trondheim, Höstglöd och Yoga Mountain Festival på Holiday Club för att nämna några.

I samarbete med mina partners kan du delta på resor och retreats runt om i Europa.Läs merhär om de resor och retreats jag erbjuder under 2023.

Riktat mot företag och grupper skräddarsyr jag klasser, föreläsningar och workshops med önskad inriktning och innehåll. Jag har tidigare gjort paketeringar med Yoga som återhämtning, Yoga som stresshantering, Yoga och självledarskap samt Yoga för löpare. Dessa program kan fås online eller på plats där vi är och ni kan själva önska innehåll utifrån era behov och intressen.

Kontakta mig