Kontakt

Jag erbjuder yoga för dig som är nyfiken på det inre äventyret. Som ser yogan som ett sätt att stärka kroppen men även komma närmare dig själv och landa din fulla potential. Där du har tillgång till din inre kraft, kreativitet och glädje. För dig som vill ha mer LIV i livet helt enkelt.

Du kan yoga med mig online, genom programmet Seasons of You som jag erbjuder tillsammans med Sara Rönne. Samt även via Retreat at Home där du skapar ditt eget retreat hemma med hjälp av yogaklasser som du får länkar till samt en manual med förslag på upplägg, goda recept och skrivövningar för reflektion som stärker ditt självledarskap.

Förfrågningar gällande samarbeten, eventklasser samt föreläsningar sker via mail. 


Mail: therese@yogastories.se
Telefon: 0702282901

Boka mig

Jag erbjuder klasser och föreläsningar på event och träningshelger. Tidigare uppdragsgivare har varit Yoga Games, Workout Åre, 3T Trondheim, Höstglöd och Yoga Mountain Festival på Holiday Club för att nämna några.

I samarbete med mina partners kan du delta på resor och retreats runt om i Europa. Läs mer här om de resor och retreats jag erbjuder under 2023.

Riktat mot företag och grupper skräddarsyr jag klasser, föreläsningar och workshops med önskad inriktning och innehåll. Jag har tidigare gjort paketeringar med Yoga som återhämtning, Yoga som stresshantering, Yoga och självledarskap samt Yoga för löpare. Dessa program kan fås online eller på plats där vi är och ni kan själva önska innehåll utifrån era behov och intressen.

Maila för mer information och prisförslag.

Skicka ett meddelande

 • Seasons of you

  Tillsammans med Sara Rönne har jag skapat Seasons of You som kommer ut i januari, maj och september varje år. Det är ett program av daglig guidning som stärker till självledarskap genom reflektioner, skrivuppgifter, yoga, breathwork och meditation. Du får ett sms varje morgon och den uppgiften är tillgänglig i 24 h.

  Läs mer 
 • Retreat at Home

  Retreat at Home är ditt digitala retreat som du själv skapar hemma. Det är konceptet för dig som vill möta dig själv genom yogan och för sig som inte har tid eller möjlighet att åka iväg på ett retreat. Du får förinspelade klasser, spellistor med musik samt en manual med inspiration och lägger sedan upp ditt retreat som du vill. Antingen som en mer intensiv helg med 2-3 klasser/ dag eller så rullar du ut mattan när det passar dig. Materialet är tillgängligt 4 veckor.

  Läs mer 
 • PT Yoga Online

  Jag har ett fåtal platser till PT Yoga online. Där skräddarsyr jag ett upplägg utifrån dina behov och du bokar 3, 5 eller 10 tillfällen under en 3 månaders period. Vi ses online på zoom där första tillfällen är en incheckning med dig, dina behov just nu och vad du har för mål med att investera i PT Yoga. Utifrån det sätter jag ihop ett program med yoga och övningar/ uppgifter med målet att skapa de tillstånd du vill vara i.

  Maila en förfrågan för mer information.

Yogalärarutbildning

Yogalärarutbildning i Global Yoga. För dig som vill dyka djupare i din egen yogapraktik eller för sig som själv vill undervisa yogaklasser. Nästa utbildning jag håller är i Östersund i maj och juni 2023.

Läs mer