SEASONS OF YOU – DATE NIGHT

Det finns bara en relation som du med säkerhet vet varar livet ut – den du har med dig själv. Investera i kärleksrelationen med dig själv och boka upp en månadsdate under 2021. En kväll som är din och som kan startas med att du guidas genom en 2 timmars ritual som syftar till att hjälpa dig att landa lite närmare dig själv. Kanske fortsätter du sedan kvällen på egen hand.

VEM PASSAR DATE NIGHT FÖR?
Kanske var du med i vårt succéprogram Seasons of You under januari och vill förlänga den känslan. Kanske längtar du efter att på riktigt få möjlighet att checka in med dig själv, att ha en dag och tid där andra saker får vänta. Att få landa där du är och skapa marginaler för att ge dig själv mer av det du behöver.

HUR GÅR DATEN TILL?
Du bokar upp din date night i kalendern på den sista eller första dagen i månaden och väljer att investera denna kväll med att checka in, kanske följa upp och sätta riktning för månaden som väntar.

Under Seasons of You – Date Night guidas av mig och Sara Rönne genom ett två timmars filmat upplägg som innehåller;
– MEDITATION & NÄRVAROPROGRAMMERING
– ÄRLIGT & BERIKANDE SAMTAL MELLAN SARA & THERÈSE
– NÄRINGSRIK YOGAKLASS
– AVSLUTANDE REFLEKTION & SKRIVUPPGIFT
Kvällens innehåll inspireras av månadens intention som du ser nedan.

Länken mailas till dig kl 16:00 den sista dagen i månaden och du har det tillgängligt fram till kl 23.59 dagen därpå. Så du väljer själv om du vill lägga din date den sista eller första dagen i månaden.

DATUM & BOKNING
Varje Seasons of You – Date Night har ett särskilt tema:
28/2 SELF LOVE – bokningen öppnar 1/2
31/3 ENERGY – bokningen öppnar 1/3
30/4 POWER – bokningen öppnar 1/4

Bokningen stänger den 25:e.

Din investering per tillfälle är 395 kr som du swishar till 123 199 34 27, skriv din mailadress som meddelande. När du betalat har du din plats säkrad.

Önskar du kvitto? Då kan du betala via faktura. Maila sara@offpistmanagement.se med din anmälan. Faktureringavgift om 55 kr tillkommer. Om du vill fakturera och bokar dig på alla tre Date Nights så bjuder vi på fakturaavgiften.

FÅR MAN LIGGA PÅ FÖRSTA DATEN?
Kom ihåg att det här är Din stund. Du sätter ramarna. Om du är sugen på att klä upp dig och ta på ditt glammigaste läppstift -go for it. Eller om du längtar efter att slänga av dig bh:n, ta en varm dusch, smörja in dig med favoritoljan och gå på date i morgonrocken så gör du det. Bjud in dina sinnen genom att förbereda en plats där du kan vara på din date. Om du har familj förbered dem på att du kommer vara själv en stund och inte vill bli störd. Sara brukar prata om att bädda för framgång. Så gör de förberedelser du behöver för att skapa bästa förutsättningar för din date.

Kanske vill du tända ljus och sätta på lite härlig musik. Förbered med något gott att äta och dricka. Kanske en god kopp te, att brygga en kopp mörkt och mustigt kaffe – eller att hälla upp ett glas vin med något gott till.
Du behöver en skrivbok och en penna som du gillar att skriva med.

Den här kvällen är för dig, så du bestämmer själv hur den slutar.

Kram från Sara & Therése