SEASONS OF YOU 
Ignite & Empower
1-31 januari 2022

 

Nytt år, nya förväntningar och ny riktning i livet. Välkommen 2022, det här är din chans att påverka det du kan – och släppa det som du inte själv kan styra! Inled det nya året tillsammans med oss och sätt en tydlig riktning inför året. Det är dags nu. Din tid är här!

Seasons Of You är ett 31 dagars onlineprogram med guidning, utrymme för reflektion och verktyg för att ta dig närmre dit du vill. Du kommer varje dag under januari månad starta dagen med en övning eller uppgift. Vi tar dig igenom yogaklasser, samtal som berör aktuella ämnen i livet, reflektionsövningar, meditation och skrivuppgifter för att bjuda in tillit till det som väntar men även kraften att själv ta stegen på vägen dit du önskar.

Programmet för januari har temat ”ignite & empower” och fokuserar på relationer, där den viktigaste relationen är den med dig själv, din riktning, rörelse och att boosta din tillit till trygghet, både ekonomiskt och i dig själv!

Med Seasons of You vill vi ge dig en stark känsla, en tydlig gnista och en skön trygghet  -DU är allt du behöver. Detta program är för dig som vill ta täten istället för att chansartade tillfällen okontrollerat styr ditt liv och din riktning. Detta program är för dig som vill ta makten över hur du önskar att ditt år ska bli. Välkommen att ta plats i förarsätet!

Nytt för i år är att vi har satt ett maxtak på antalet deltagare, så om du vill öppna upp för ett magiskt, tydligt och starkt 2022 – boka din plats idag!

Seasons of You – Ignite & Empower ger dig dagliga sms med meditationer, reflektionsövningar, samtal att lyssna på, uppgifter och yogaklasser. Sms:et kommer till dig kl 04.45 varje morgon och du investerar 10-20 min av din tid varje dag (yogaklasserna är något längre).

Det här är din chans att göra 2022 till ditt år! Hitta din kompass och din riktning och fyll året med det du vill ha mer av!

I Seasons Of You ingår:

31 sms med dagliga uppgifter och verktyg

2 teman för månaden: ignite & empower som uppgifterna utgår från

Yogaklasser två gånger i veckan

Meditationsövningar flera gånger i veckan

Fri tillgång till meditationsappen Mindfully under hela månaden

Fri tillgång till träningsplattformen MyMowo under hela månaden

Reflektions- och skrivuppgifter för att kalibrera din kompass

Samtal att lyssna på för att väcka insikt och nyfikenhet för vad du själv kan påverka

Förberedelser
Vi är säkra på att du som medverkar på Seasons of You är sugen på att investera i dig själv. Vi tror att du är redo att sätta dig själv i första rummet genom att bjuda in både disciplin och kärlek. Att du är nyfiken på att möta motstånd och ursäkter, för att du vet att de största insikterna och belöningarna ofta kommer ur utmaning snarare än bekvämlighet.

Du behöver avsätta tid för dina uppgifter varje dag i januari. Kanske behöver du prioritera om i din kalender eller gå upp 20 minuter tidigare varje morgon. Informera din omgivning och gör plats i ditt schema dessa dagar. Gör det du behöver för att bädda för din framgång!

Du behöver en telefon för att ta emot dina sms, appen Mindfully (du får inloggning innan programmet startar den 1 januari), en skrivbok som gör dig glad och en penna som känns riktigt härlig att skriva med!

Anmälan och betalning:

Din investering är 1495 kr

Anmäl dig genom att betala in beloppet till swishnumret 123 199 34 27 och ange ”SOY” som meddelande samt din mailadress. Du kommer få sms-utskick till det nummer du swishar från.

Om betalare och deltagare är olika nummer, skriv detta i meddelanderutan. För faktura eller kvitto, maila sara@offpistmanagement.se (fakturaavgift 55 kr tillkommer).

Bokningen stänger den 28 december och du får ditt första sms, ett välkomst-sms, den 30 december.

 Anmälan är bindande och återbetalas ej.

 

En liten hälsning: vi förstår att det kan kännas lockande att ge bort Seasons of You i julklapp till någon i din omgivning som du känner behöver det. Din tanke är fantastisk men vi tror att man som deltagare får ut mest av programmet om man själv är uttalat dedikerad att investera sin tid och sitt engagemang i uppgifterna.