SEASONS OF YOU
1 maj 2022

Våren är här och naturen skalar av sig vinterns stelhet och vaknar till liv igen. Maj är den perfekta tiden att inspireras av naturens livskraft och cykliska natur! Välkomna denna sprudlande säsong med att investera i ditt välmående och tydliggör ditt nuvarande läge och dina behov just nu. Landa i en tydlig riktning att ha med dig in i sommaren!

Hur ser upplägget ut?
Seasons of You är ett 15 dagars onlineprogram med start den 1 maj. Under 15 dagar guidas du genom dagliga sms som du får kl 05:00 på morgonen. Varje dag bjuder in dig till att göra medvetna val och att investera i dig själv genom t.ex. meditationer, yoga, skrivuppgifter eller reflektionsövningar. Alla klasser, samtal och reflektioner sker digitalt. Räkna med att tiden för din investering i dig själv tar cirka 15 minuter per dag med undantag för yogaklasserna som är längre

Passar Seasons of You för mig?
Det här är programmet för dig som vill ha mer LIV i livet! Du förstår att förändringen du vill se i andra startar hos dig själv. Kanske vet du vad du behöver för att må bra men att du behöver blir tydligare mot dig själv och din omgivning när det kommer till dina behov, förutsättningar och din längtan. Ibland är det en utmaning att skapa utrymme och sömsmån när livet rullar på, därför riktar sig programmet till dig som är redo att äga ansvaret för ditt eget välmående. För dig som vill se förbi dina ursäkter och sätta dig själv i förarsätet. Upplägget är perfekt för dig som vill minska din tid i sociala medier eller som vill undvika att öppna mailkorgen det första du gör på morgonen.

I Seasons Of You ingår:

  • 2 livesända yogaklasser som start och avslut på programmet
  • Tillgång till träningsplattformen MyMowo med klasser som Yoga Nidra, Functional Flow, Yin Flow och Yinyoga
  • Dagliga meditationer via meditationsappen Mindfully
  • Reflektions- och skrivuppgifter för att väcka och kalibrera din kompass
  • 2 poddsamtal som ger dig påminnelser om livet och din riktning

Förberedelser:

En skrivbok som gör dig glad och en penna som känns riktigt härlig att skriva med!

En dator, telefon eller platta med appen Zoom (för livesända klasser)

Ladda hem Appen Mindfully (du har kostnadsfri tillgång under hela maj)

Din investering:

995 kr – EARLY BIRD vid bokning senast 20 april kl 23:59

1095 kr – bokningen stänger 27 april kl 23:59

Anmäl dig genom att betala in beloppet till swishnumret 123 199 34 27 och ange Seasons Of You som meddelande. För faktura eller om du behöver kvitto, maila sara@offpistmanagement.se (fakturaavgift 55 kr tillkommer). Sista bokningsdag är 27 april.

När du betalat har du din plats säkrad och får ett sms den 29 april med all information inför vår start 1 maj.

Betalning är bindande och återbetalas ej.