SEASONS OF YOU 

Nytt år och möjlighet till nystart. Att välkomna ett nytt år har nog aldrig känts skönare. Men ett nytt år kan också vara ett perfekt tillfälle att stanna upp och fundera kring sina val, attityder och beteenden. Både på det som varit och det som kommer.

Seasons of You är ett 31-dagars program med daglig guidning, utrymme för reflektion och uppgifter som syftar till att få dig att landa närmare dig själv och det du längtar efter. Och förtjänar. Dina guider under månaden är yogaläraren Therése Furudal Hydén och Sara Rönne, inspiratör och föreläsare.

Programmet leder dig genom fyra teman, ett för varje vecka i januari: 

GROUND – Hedra din story och se ditt nuvarande läge

GLOW – Väck din livskraft och landa i din inneboende styrka

LOVE – Bjud in kärlek, lust och fuck-it till livet

DREAM – Gör plats och sätt riktningen för ditt framtida jag

Du kommer varje dag under januari månad starta dagen med en övning eller uppgift på ett av dessa teman.  Vi tar dig igenom yogaklasser, livesamtal som berör aktuella ämnen i livet, reflektionsövningar, meditation och skrivuppgifter för att bjuda in tillit till det som väntar men även kraften att själv ta stegen på vägen dit.

Programmet Seasons Of You börjar den 1 januari 2021, årets första oskrivna dag. Du behöver inte ha några förkunskaper eller en önskad riktning inför året. Det här är för dig som vill hitta din kompass – och för dig som vet vad du vill men önskar verktyg och utrymme för att nå dit. Alla klasser, samtal och reflektioner sker digitalt. Genom ett enkelt sms får du dagens guidning och all den information och länkar du behöver. Perfekt för dig som vill minska din tid i sociala medier eller som blir stressad av att öppna mailkorgen. Sms:et skickas ut kl 05:30 varje morgon och finns tillgängligt för dig när du vaknar.

VAD INGÅR I SEASONS OF YOU
– Guidning genom 4 teman för månaden med dagliga uppgifter med syfte att sätta Din riktning för året
– 9 olika yogaklasser, t.ex. Yin, Flow och Yoga Nidra
– Meditationsövningar
– Fri tillgång till meditationsappen Mindfully under hela månaden
– Reflektions- och skrivuppgifter för att kalibrera din kompass
– Möjlighet att lyssna till Therese och Saras ärliga, varma och transparenta samtal om några av livets frågor; t.ex – ”Skillnaden mellan att veta vad man mår bra av och att faktiskt göra det”, ”Att prioritera och ge näring till kärleksrelationen med mig själv”, ”Fuck it listan, vad är det och varför behövs den?”.

FÖRBEREDELSER
Vi är säkra på att du som medverkar på Seasons of You är sugen på att investera i dig själv. Vi tror att du är redo att sätta dig själv i första rummet genom att bjuda in både disciplin och kärlek. Att du är nyfiken på att möta motstånd och ursäkter, för att du vet att de största insikterna och belöningarna ofta kommer ur utmaning snarare än bekvämlighet.
Under januari månad kommer du att behöva avsätta några minuter varje dag för att investera i programmet. Ett manta att ha med sig är, ”det du lägger in får du tillbaka”.

Du behöver en skrivbok som gör dig glad och en penna som känns riktigt härlig att skriva med.

DIN INVESTERING ÄR 1495 kr
Sista anmälningsdag  är 27 december
Anmälan är bindande och återbetalas ej

ANMÄLAN
Du anmäler dig genom att betala in beloppet till swishnummer 123 199 34 27 och anger din mailadress och mobilnummer som meddelande. När du betalat har du din plats säkrad och får ett sms den 28 december 2020 med all information.

Självklart går det fint att fakturera, en fakturaavgift på 55 kr tillkommer. Skicka ett mail till sara@offpistmanagement.se