SEASONS OF YOU 16-31 maj
Plant, Restore & Bloom

Kanske har vi aldrig varit mer redo för sommaren än nu! Välkomna nästa årstid genom att höja din frekvens för att möta sommaren i ett härligt tillstånd. Där du med klarhet kan synka dina förväntningar inför den friare tid som väntar, öka din medvetenhet och göra dig redo för mer energi, lust och livskraft. Din tid för att ”plant restore and bloom” är nu!  

Seasons of YOU – Plant Restore & Bloom är ett 16 dagars program med daglig guidning mellan 16 maj – 31 maj.
Varje morgon kl 05:30 får du ett sms som bjuder in dig till meditation, yoga, eller till en skrivuppgift eller reflektionsövning. Programmet ger dig guidning, utrymme för reflektion och verktygen för att skapa ökad medvetenhet och lust att möta sommaren. 

Vem passar programmet för?

Det här är för dig som är sugen på MER! Som vill starta upp sommaren med energi, lust och tydliga förväntningar. Du vill kalibrera din kompass – kanske vet du redan vad du vill men önskar verktyg och hjälp att avsätta tiden för att nå dit. Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha deltagit på tidigare Seasons of You eller våra Date Nights.

Programmet passar för dig som vill investera tid, energi och kärlek i mötet med dig själv. Vi tror att ju mer redo och sugen du är på att investera tiden, desto mer kommer du få ut av dessa dagar. Om du redan nu känner att du kommer ha svårt att avsätta minst 15 minuter åt dig själv i 16 dagar, så är det inte rätt tid för dig att joina.

Hur ser upplägget ut?

Alla klasser, samtal och reflektioner sker digitalt. Genom ett sms varje morgon kl 05:30 får du dagens guidning och all den information och länkar du behöver. Du väljer själv vilken tid på dagen du gör uppgiften. Det här är perfekt för dig som vill minska din tid i sociala medier eller som blir stressad av att öppna mailkorgen. 

Programmet innehåller daglig incheckning genom meditation i appen Mindfully. Du har möjlighet att nyttja appen gratis under 30 dagar. Du får all information om inloggning i välkomstmailet dagarna innan. 

I Seasons of YOU ingår:

  • 6 yogaklasser med olika teman och inriktning Yinyoga, Vinyasa och Yoga Nidra
  • Dagliga meditationer
  • Fri tillgång till meditationsappen Mindfully under en hel månad
  • Reflektions- och skrivuppgifter för att väcka tankar, skapa medvetenhet om dina värderingar och vanor samt möjlighet att kalibrera din kompass
  • Möjlighet att lyssna till Therese och Saras ärliga och transparenta samtal om livets utmaningar. Samt ta del av några av våra personliga lösningar
  • Guidad manifestation vid programmets avslut

Förberedelser:

Du behöver kunna avsätta 15-90 minuter/ dag under perioden 16-31 maj. Kanske behöver du prioritera om, informera din omgivning och göra plats i kalendern dessa veckor? Sara kallar det att bädda för framgång.
Du behöver dator, telefon eller platta med appen Zoom (för klasser och samtal) 
En skrivbok som gör dig glad och en penna som känns riktigt härlig att skriva med!

Anmälan och betalning:
Din investering är 1295 kr

Anmäl dig genom att betala in beloppet till swishnumret 123 199 34 27 och ange Seasons Of You som meddelande. Du kommer få sms-utskicket till det nummer du swishar från. Om betalare och deltagare är olika nummer, skriv i meddelanderutan. För faktura eller kvitto, maila sara@offpistmanagement.se (fakturaavgift 55 kr tillkommer). Bokningen stänger 12 maj. 

När du betalat har du din plats säkrad och får ett sms den 13 maj 2021 med all information om upplägg och förväntad tidsåtgång/ dag. 

Anmälan är bindande och återbetalas ej.