SEASONS OF YOU 
Autumn Boost & Balance
1-15 oktober

Låt hösten bli allt det du drömt om och längtat efter. Med Seasons of You – Autumn Boost & Balance kapslar du in känslan av frihet från sommaren genom att dedikera dig till en god vana. Detta är en investering som ger näring till relationen med dig själv!

Seasons of You är ett 15 dagars program med daglig guidning mellan 1-15 oktober. Programmet hjälper dig att sätta fokus på dina morgnar för att skapa en god vana, en tydligare riktning och förutsättningar för mer framgång under resten av dagen.

Varje morgon kl 05.00 får du ett sms som bjuder in dig till en reflektionsövning, kortare meditation eller yoga, uppmaning eller uppgift. Programmet ger dig guidning och utrymme för reflektion och verktyg för att skapa ökad medvetenhet och en riktigt skön höst så att du kan landa in i din längtan och dina förväntningar. Vänta inte på tillfället. Skapa det!

Vem passar programmet för?

Det här är för dig som är sugen på MER. Det här är för dig som insett att om något ska bli annorlunda så måste du göra annorlunda. Du vill bevara den där sköna känslan av frihet och lekfullhet från sommaren och ta med det in i hösten. Du vill landa i en skön känsla av balans även i en fullmatad vardag. Du vill ha tid för dig själv för att känna mer närvaro och medvetenhet. Du vill dedikera dig till 15 minuter per dag eftersom du förstår att den disciplinen skapar ett ramverk som ger utrymme för mer liv och lust.

Du behöver inte ha några förkunskaper eller ha deltagit på tidigare Seasons of You eller våra Date Nights.

Hur ser upplägget ut?

Genom ett sms varje dag kl 05.00 får du dagens guidning och all den information och länkar du behöver inför morgonens uppgift. Planera för 15 minuter varje morgon med t.ex. meditation i appen Mindfully, skriv- och reflektionsövningar i din skrivbok eller lättare rörelse inomhus eller utomhus (inga redskap kommer att behövas).

 

I Seasons of You – Autumn Boost & Balance ingår:

 • 15 sms med uppgifter för din morgon. Dessa innefattar reflektion, skrivuppgift, yoga eller meditation vilket kommer ta max 15 minuter av din tid.
 • Fri tillgång till appen Mindfully en hel månad med start den 1 oktober.
 • När du bokar senast 22 september: fri tillgång till hemmaträningsverktyget MyMowo under 30 dagar (med start den 24 september).

  Förberedelser

  Du behöver avsätta 15 minuter per dag mellan den 1-15 oktober. Kanske behöver du prioritera om eller gå upp 15 minuter tidigare varje morgon. Informera din omgivning och gör plats i kalendern dessa dagar. Gör det du behöver för att bädda för din framgång!

  Du behöver en telefon för att ta emot dina sms och appen Mindfully samt en skrivbok som gör dig glad och en penna som känns riktigt härlig att skriva med!

  Anmälan och betalning: 

  Din investering denna höst är 595 kr

  EARLY BIRD: Du som anmäler dig senast den 22 september får fri tillgång till MyMowo för egen hemmaträning i 30 dagar (med start den 24 september).

  Anmäl dig genom att betala in beloppet till swishnumret 123 199 34 27 och ange ”SOY” som meddelande samt din mailadress. Du kommer få sms-utskicket till det nummer du swishar från. Om betalare och deltagare är olika nummer, skriv i meddelanderutan. För faktura eller kvitto, maila sara@offpistmanagement.se (fakturaavgift 55 kr tillkommer). Bokningen stänger den 27 september.

  När du betalat har du din plats säkrad och får ett välkomst-sms den 29 september.

  Anmälan är bindande och återbetalas ej.