YOGA ONLINE STORIES

Retreat at Home 30/10-1/11
Skapa ditt eget retreat där du är. Klasserna kommer vara livesända på fasta tider men kan utföras i efterhand när det passar dig. Fem klasser med olika inriktning som sedan är dina i en vecka att utföra när det passar dig. Efter helgen får du ett program att fortsätta praktisera med hemma.

Fredag 30 oktober
20:30-21:30 Introduktion till helgen och klassen ”Autumn Stillness” Yinyoga

Lördag 31 oktober
07:15-08:15 ”Morning Glow” Vinyasa Flow
08:30-10:00 Njut av en ljuvlig frukost som du förberett med kärlek. Kanske med någon du tycker om eller i ditt eget sällskap
10:00-15:00 Tid i tystnad för den som vill. Lägg gärna undan din mobil dessa timmar och spendera tid i naturen om du har möjlighet. Ät en näringsrik lunch, kanske unna dig en siesta på dagen eller ett skönt träningspass. Du kommer få en skrivuppgift efter morgonklassen att reflektera kring under dagen
15:00-16:30 Yoga Session: BOOST
På hösten när vi får allt mindre av ljus och sol bjuder vi in tekniker och flöden som lyfter energin. Genom mentala intentioner, andningsövningar och yogapositioner boostar vi kropp och själ.
Spendera kvällen på ett sätt som fyller på dina batterier

Söndag 1 november
07:15-08:15 ”Soft & Steady” – Yin & Yangflöde
08:30-10:00 Njut av en ljuvlig frukost som du förberett med kärlek. Kanske med någon du tycker om eller i ditt eget sällskap. Unna dig en promenad, löptur eller kryp tillbaka ner i sängen
10:00-11:30 Yoga Session: RESTORE
Fokus på en mer hållbar version av dig genom att bjuda in mer av vila, reflektion och återhämtning. Vi blandar olika tekniker som yinyoga, triggerpunktsaktivering och Yoga Nidra, allt för att grunda dig, lugna ner nervsystemet och hjälpa dig att släppa på spänningar.
Avslutning av helgen. Fortsätt njuta av ditt retreat hemma. 

I retreatet ingår;
– Inspirationsmail dagarna innan retreatet med förslag på hur du skapar förutsättningar för ett härligt retreat hemma samt med inloggningsuppgifter till livesändningarna.
– 5 livesända klasser/ sessions med olika inriktning; lugn och läkande yinyoga, andningstekniker för fokus och stillhet samt värmade och flödande vinyasa. Tillgängliga i 7 dagar.
– Introduktion till kallbad och möjlighet att vara med i FB-grupp för kallbad för att fortsätta bada en gång i veckan fram till årsskiftet.
– Yogaprogram att fortsätta praktisera med hemma efter helgen
-Tillgång till spellistor med musik

Din investering är 950 kr. 
Du bokar genom att betala in beloppet till swishnumret 123 199 34 27 och ange din mailadress som meddelande.
När du betalat har du din plats säkrad och får mail dagarna innan retreatet med all information.
 Livesändningarna sker via plattformen Zoom, du får all info för att logga in i välkomstmailet dagarna innan. Kontakta mig om du istället önskar betala via faktura.

Längtar efter att få möta Dig på mattan!
Tillsammans skapar vi en värmande och boostande hösthelg.

Namasté// Therése

 

För att köpa mina fristående onlineklasser klicka här