YOGA ONLINE STORIES
Retreat at Home – Nästa retreat är i höst

Tänk om du inte behöver åka bort för att landa närmare dig själv. Skapa ditt eget retreat där du är.  Du får länkar till samtliga fem klasser plus en introduktionsfilm, som är förinspelade och lägger sedan upp ditt retreat som du vill. En klass per dag i fem dagar eller så följer du upplägget nedan och lägger upp det fredag-söndag. Du får även en manual med inspiration och skrivuppgifter samt att dina fem klasser är dina i 10 dagar att njuta av när det passar dig. 

Förslag på upplägg;

Fredag 
Titta först på introduktionsfilmen (10 min)
20:30-21:30 Yinklassen ”Goodnight Sweethearts” 

Lördag 
07:30-08:30 Soft Flow ”Morning Glow”
En värmande klass som är skön att starta dagen med. Vi utgår från andetaget som guide och låter solhälsningen få bygga både stabilitet, öppning och närvaro i kroppen. 

08:30-10:00 Njut av en ljuvlig frukost som du förberett med kärlek. Kanske med någon du tycker om eller i ditt eget sällskap

10:00-15:00 Tid i tystnad för den som vill. Lägg gärna undan din mobil dessa timmar och spendera tid i naturen om du har möjlighet. Ät en näringsrik lunch, kanske unna dig en siesta på dagen eller ett skönt träningspass. Du kommer få en skrivuppgift efter morgonklassen att reflektera kring under dagen

15:00-16:30 Vinyasa Flow ”Happy Healthy Hips”
En stund med fokus på dina höfter. Elementet vatten inspirerar oss till en dynamisk och flödande klass där fokus är att skapa medvetenhet kring höfter, bäckenbotten och säte. 

Spendera sedan din kväll på ett sätt som fyller på dina batterier

Söndag
07:30-08:30 Yin & Yang ”Open Heart”
Starta Alla Hjärtans Dag med en kärlekshälsning till dig själv. Genom att stärka din core och medvetet värma upp din ryggrad skapar du förutsättningar för att både ge mer kärlek men framför allt för att kunna ta emot. Att både våga stå i din sårbarhet och din fulla styrka.

08:30-10:00 Njut av en ljuvlig frukost som du förberett med kärlek. Kanske med någon du tycker om eller i ditt eget sällskap. Unna dig en promenad, löptur eller kryp tillbaka ner i sängen.

10:00-15:00 Tid i tystnad för den som vill. Lägg gärna undan din mobil dessa timmar och spendera tid i naturen om du har möjlighet. Ät en näringsrik lunch, kanske unna dig en siesta på dagen eller stund utomhus.

15:00-15:30 Yoga Nidra ”Honey, Im Home”
Fokus på en mer hållbar version av dig genom att bjuda in mer av vila och återhämtning. Yoga Nidra betyder yogisk sömn och är en praktik som lugnar nervsystemet och främjar läkning. 

Avslutning av helgen. Fortsätt njuta av ditt retreat hemma.  

 I retreatet ingår;

– Inspirationsmail med retreatmanual och förslag på hur du skapar förutsättningar för ett härligt retreat hemma.
– 5 klasser/ sessions med olika inriktning; lugn och läkande Yinyoga, Yoga Nidra och andningstekniker för fokus och stillhet samt värmande Soft Flow och flödande Vinyasa. Du får länk till samtliga klasser. Tillgängliga i 10 dagar.
– Tillgång till spellistor med musik till klasserna
-Möjlighet att testa appen Mindfully. Med koden YOGASTORIES kan du testa gratis i 30 dagar.
– Yogaprogram att fortsätta praktisera med hemma efter helgen

Din investering är 1150 kr. 
Nästa datum är i höst.

Längtar efter att få möta Dig på mattan!

Namasté// Therése

 

 

För att köpa mina fristående onlineklasser klicka här